Майстерня вишивки "Огнецвіт"

Огнецвіт - фото
вулиця Торговиця (Живова Анатолія), 9
(Центральний ринок, приміщення весільного салону "ОЛІМП")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 16:00Без перерви

Інформація


Стиль та якість нашої продукції перевірена часом і людьми, а асортимент, який постійно оновлюється, задовольнить смак навіть найбільш вибагливого з клієнтів. У нас ви знайдете вишиванку, яка відображатиме глибину вашої душі, що підкреслює вашу оригінальність і неповторність, одночасно відповідає традиціям самобутньої української культури.

Внести різноманітність в свій гардероб, переповнений фабричними речами, допоможе сарафан, сукня, блуза чи будь-яка інша річ з гардеробу з вишивкою гладдю або хрестиком. Вишиванка з етнічними елементами в сучасному стилі, зробить вас чарівною в будь-якому оточенні та за будь-яких обставин — дні народженні, весіллі, святкуванні ювілею чи іншому святі. А якщо ви ще й хочете завжди виглядати на висоті — можете підібрати стильне вбрання з вишивкою на кожен день, яке додасть вам особливої вишуканості та неповторної чарівності.

Особливість одягу — ідеально підігнані лекала. Одяг сідає на будь-яку фігуру, приховуючи недоліки і підкреслюючи переваги, а їх у вас, ми впевнені, безліч. Тонка талія, пишна спідниця, елегантний ліф в сукнях, прикрашені вишивкою, створеної за мотивами традиційних українських орнаментів. Ми ретельно обираємо орнамент та нитки для кожної речі, адже впевнені, що вони мають своє магічне значення та будуть служити оберегом по життю для вас.

Для оформлення наших колекцій ми використовуємо ексклюзивну ручну і машинну вишивку, а ідеальний крій наших виробів додають відчуття значущості і винятковості на будь-якому заході.

Широкий асортимент:

  • вишитих суконь для причастя;
  • вишитих суконь для наречених;
  • машинна вишивка під замовлення;
  • прокат вишитих суконь;
  • вишитих рушників


 

Відгуки